Σωστή κουβέντα από τον Μιχάλη Ανδρέου...

Σωστή κουβέντα από τον Μιχάλη Ανδρέου...

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ερμή, Μιχάλης Ανδρέου, δεν στάθηκε σε δικαιολογίες μετά την ήττα από την Ομόνοια.

Τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αλλά υπενθύμισε σε όλους, πως η παρουσία του Ερμή στην πρώτη εξάδα, δεν μπορεί παρά να καθιστά πετυχημένη την χρονιά για την ομάδα.

«Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, δεν δημιουργήσαμε φάσεις στην περιοχή της Ομόνοιας. Η χρονιά για εμάς κρίνεται άκρως πετυχημένη, από την στιγμή που η ομάδα μπήκε στην εξάδα. Έχουν εξανεμιστεί οι ελπίδες μας για να διεκδικήσουμε την 4η θέση αλλά θα κάνουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE