ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απουσιάζει ξανά από την οικία της η 16χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Απουσιάζει ξανά από την οικία της η 16χρονη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απουσιάζει από το χώρο διαμονής της στην Λευκωσία, από τις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης, 2 Ιανουαριόυ, 2019, η πιο κάτω εικονιζόμενη, Viviana Gabriela Boros, ηλικίας 16 χρόνων.

Η 16χρονη περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.65εκ., με καστανά, μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση της από το χώρο διαμονής της, φορούσε γκρίζα φόρμα, μαύρο φούτερ και αθλητικά παπούτσια άσπρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.         

VIVIANA_GABRIELA_BOROS.jpg                   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE