Στην Πάφο ο επίσημος εορτασμός των Θεοφανείων στην παρουσία Προέδρου Δημοκρατίας

Στην Πάφο ο επίσημος εορτασμός των Θεοφανείων στην παρουσία Προέδρου Δημοκρατίας

Στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, στην Πάφο, θα τελεστεί στη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου ο επίσημος εορτασμός των Αγίων Θεοφανείων, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, που μετέδωσε το ΓΤΠ, στις άλλες πόλεις/δήμους/κοινότητες την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν:

Στη Λεμεσό ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Γιώργος Σαββίδης, στην εκκλησία Αγίας Νάπας.

Στη Λάρνακα, ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου, στην εκκλησία Αγίου Λαζάρου.

Στην Αγία Νάπα, ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής, στην εκκλησία Παναγίας Αγίας Νάπας.

Στο Ζύγι (από τη Μητρόπολη Τριμυθούντος), η Επίτροπος Περιβάλλοντος Κλέλια Βασιλείου, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Ζυγίου.

Στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα με την Επισκοπή Αμαθούντας, ο Γενικός Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας Κώστας Ιακώβου, στην εκκλησία Αγίας Άννας.

ΠΗΓΗ:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.