Ο Τομ Χάνκς και επίσημα Έλληνας πολίτης

Ο Τομ Χάνκς και επίσημα Έλληνας πολίτης

Είναι ιδιαίτερη η αγάπη που έχει ο Τομ Χανκς για την Ελλάδα γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια περνάει τα καλοκαίρια του στα νησία της και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο.

 

Ο Αμερικανός ηθοποιός, την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, προχώρησε η τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς και της οικογένειάς του.

Μην ξεχνάμε ότι είναι 30 χρόνια παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Ρίτα Γουίλσον.


Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ έκανε την ανακοίνωση του μέσαέ στο Instragram: «Ξεκινώντας το 2020 ως επίτιμος πολίτης όλης της Ελλάδας! Kronia pola! (λίγο ή πολύ καλή χρονιά!)» και τα likes από τα 6 εκατομμύρια followers του έπεσαν «βροχή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE