ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΣΙΝΑ ΟΡΟΣ: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το σενάριο για τον άτυχο Άθω Περικλεους

ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΣΙΝΑ ΟΡΟΣ: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το σενάριο για τον άτυχο Άθω Περικλεους

Νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης 19/12 ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 75χρονου Άθου Περικλέους, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο στο εσωτερικό της οικίας του, την Τετάρτη 18/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας από τα ευρήματα της ιατροδικαστού Αγγελικής Παπέττα προκύπτει ότι ο άτυχος Άθως κάηκε ζωντανός με την αιτία θανάτου να είναι απανθράκωση.

Επιπλέον λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ και για το τυπικό μέρος της διαδικασίας θα γίνει και εξακρίβωση του DNA.

Να θυμίσουμε ότι  η φωτιά φαίνεται ξεκίνησε από τσιγάρο που κάπνιζε ο ηλικιωμένος, ο οποίος βρισκόταν στο κρεβάτι του. Λόγω της κατάστασής του (αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα), δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE