ΠΑΦΟΣ: Μπήκε από το παράθυρο και κατέληξε στο κελί- Φώναζε η 78χρονη Κύπρια

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε από το παράθυρο και κατέληξε στο κελί- Φώναζε η 78χρονη Κύπρια

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο ηλικίας 24 ετών για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος, που κατάγεται από τη Συρία, συνελήφθη για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με σκοπό διάπραξη κακουργήματος, στις 2 και στις 22 Νοεμβρίου τα ξημερώματα στο σπίτι ηλικιωμένης 78 ετών από την Π. Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, που έχει ενώπιον της  η Αστυνομία από την καταγγελία , ο φερόμενος ως δράστης παραβίασε και τις δυο φορές παράθυρο της κατοικίας και εισήλθε στο σπίτι με σκοπό να κλέψει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εβδομάδα εξελίξεων για το Κυπριακό: «Το ζητούμενο είναι να επαναβεβαιωθεί το κεκτημένο στο σύνολό του»

Εβδομάδα εξελίξεων για το Κυπριακό: «Το ζητούμενο είναι να επαναβεβαιωθεί το κεκτημένο στο σύνολό του»

Κρίσιμη είναι η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις συναντήσεις και επαφές που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE