ΣΙΝΑ ΟΡΟΣ: Βρήκε τραγικό θάνατο ο Άθως Περικλέους

ΣΙΝΑ ΟΡΟΣ: Βρήκε τραγικό θάνατο ο Άθως Περικλέους

Μαύρα Χριστούγεννα για άλλη μια οικογένεια, αφού δυστυχώς τις τελευταίες μέρες η μία τραγωδία διαδέχεται την άλλη. Αυτή τη φορά, ένας 75χρονος, ο Άθως Περικλέους, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν απανθρακώθηκε στο εσωτερικό του σπιτιού του στπ χωριό Σινά Όρος μετά από φωτιά.

Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η φωτιά ξεκίνησε από τσιγάρο που κάπνιζε ο ηλικιωμένος, ο οποίος βρισκόταν στο κρεβάτι του. Λόγω της κατάστασής του, δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Βέβαια δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο ο 75χρονος να έχασε τη ζωή του από φυσικά αίτια πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, κάτι που θα διαφανεί την Πέμπτη 19/12  μέρα που ορίστηκε η νεκροτομή επί της σορού του από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Ήταν γνωστό στο χωριό ότι ο ηλικιωμένος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα, κάτι που τον είχα καθηλώσει στο σπίτι, ενώ γείτονες έβλεπαν μαύρους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι και έτρεξαν μαζί με τη σύζυγό του να βοηθήσουν ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE