Βγαίνει από ΠΑΝΤΟΥ για Κοφφί…

Βγαίνει από ΠΑΝΤΟΥ για Κοφφί…

Ετοιμάζει κινήσεις εμβολιασμού η Ανόρθωση, αφού το χρειάζεται. Δεν το λέμε αυτό, επειδή πριν πέντε μέρες τερματίστηκε το αήττητο της από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. 

Κανένας προπονητής άλλωστε, όταν ξέρει ότι δεν… σφίγγεται έντονα οικονομικά μια διοίκηση, δεν λέει «όχι» στην προσθήκη νέων παιχτών.

Διέρρευσε ότι ο Κετσπάγια αποφάσισε να πάρει παίχτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο παίχτης για τον οποίο χτυπά η καμπάνα, για αποχώρηση είναι ο Γάλλος-Ιβοριανός Έρβιν Κοφφί.

Πριν ενάμισι χρόνο όταν εντάχθηκε στην Κυρία, ήρθε για δεξί μπακ, την περασμένη σεζόν σε πολλά ματς έπαιζε κεντρικός χαφ.

Οι Βαρωσιώτες θα κινηθούν και για εξτρέμ, ίσως να φέρουν παίχτη για τον κατάλογο Β’.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE