ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός αυτοκινήτου στην Αγία Φύλα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός αυτοκινήτου στην Αγία Φύλα

Στόχος εμπρηστών έγινε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα αυτοκίνητο  ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου 31ετών.  Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του στην περιοχή Αγίας Φύλας.

Μέλη της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, η οποία ωστόσο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.  Από τις ανακρίσεις και τις καταθέσεις που λήφθηκαν από μέλη της αστυνομίας που έσπευσαν επί τόπου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου ο οποίος και καταζητείται σε σχέση με την υπόθεση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE