ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός αυτοκινήτου στην Αγία Φύλα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εμπρησμός αυτοκινήτου στην Αγία Φύλα

Στόχος εμπρηστών έγινε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα αυτοκίνητο  ιδιοκτησίας Ελληνοκύπριου 31ετών.  Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του στην περιοχή Αγίας Φύλας.

Μέλη της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά, η οποία ωστόσο προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.  Από τις ανακρίσεις και τις καταθέσεις που λήφθηκαν από μέλη της αστυνομίας που έσπευσαν επί τόπου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου ο οποίος και καταζητείται σε σχέση με την υπόθεση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE