Εθελοντική δεντροφύτευση από τους αθλητές του ΓΣΠ

Εθελοντική δεντροφύτευση από τους αθλητές του ΓΣΠ

Εθελοντική δεντροφύτευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14/12 από τους αθλητές του ΓΣΠ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «300.000 δέντρα στη Λευκωσία»

 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΓΣΠ πρόκειται για εκδήλωση προσφοράς από παιδιά των Ακαδημιών του ΓΣΠ, το προσωπικό και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, στο Νότιο Χώρο Στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου, στο Στρόβολο.

«Η εθελοντική περιβαλλοντική ενέργεια του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Παγκύπρια», έγινε στο πλαίσιο της δράσης «300.000 δέντρα στη Λευκωσία» και είχε μεγάλη επιτυχία», προστίθεται.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος Κλέλιας Βασιλείου, η οποία παρέστη στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE