ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο Γιώργος Γεωργίου- Αφήνει ορφανά δύο παιδιά στη μάχη για το μεροκάματο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεκρός ο Γιώργος Γεωργίου- Αφήνει ορφανά δύο παιδιά στη μάχη για το μεροκάματο

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 54χρονος έχασε τη ζωή του διερευνά η Αστυνομία σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε εργατικό ατύχημα το οποίο συνέβη το μεσημέρι της Δευτέρας 16/12 στην επαρχία Λεμεσού έχασε τη ζωή του ο 54χρονος Γεώργιος Γεωργίου, από τη Γαλάτα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 1.30 το μεσημέρι, ενώ ο 54χρονος εργαζόταν σε υπό ανέγερση οικοδομή, σε λόφο στην περιοχή Αγίου Τύχωνα, ασχολούμενος με το μπογιάτισμα τοίχου αντιστήριξης, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υποχώρησε από τον λόφο όγκος χώματος, κάτω από τον οποίο ο 54χρονος εγκλωβίστηκε.   

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μεταξύ των οποίων και μέλη της ΕΜΑΚ, καθώς και λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης, με τις προσπάθειες για διάσωση του 54χρονου να γίνονται με μηχανήματα, εξοπλισμό, αλλά και με τη βοήθεια ανιχνευτικών σκύλων. Στο σημείο έσπευσε και παρέμεινε πλήρωμα ασθενοφόρου, ενώ επίσης μετέβησαν Ιατροδικαστής και λειτουργοί του Τμήματος Επιθεωρήσεως Εργασίας.

Λίγο μετά τις 6.00 το απόγευμα, ο 54χρονος εντοπίστηκε κάτω από τη σωρό χώματος, και ο θάνατος του διαπιστώθηκε από τον Ιατροδικαστή, ο οποίος διενήργησε αυτοψία στη σκηνή.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας και το Τμήμα Επιθεωρήσεως Εργασίας.    

Ο άτυχος 54χρονος αφήνει ορφανά δύο ενήλικα παιδιά. Η σορός του διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λεμεσού όπου την Τρίτη 17/12 θα γίνει νεκροτομή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE