ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 34χρόνη για υπεξαίρεση 32.500ευρώ απο κατάστημα

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 34χρόνη για υπεξαίρεση 32.500ευρώ απο κατάστημα

Μια 34χρονη υπάλληλο καταστήματος αναζητεί η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων και συγκεκριμένα ποσού 32.500 ευρώ.

Συγκεκριμένα, 75χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι κατά το τρέχον έτος η υπάλληλος της φέρεται να καταχράστηκε από το κατάστημα  το χρηματικό ποσό των 32 χιλιάδων 500 ευρώ.

Μετά την καταγγελία η Αστυνομία εξασφάλισε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 34χρονης ωστόσο ακόμη δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE