Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα - Πήγε περίπτερο με πλαστό χαρτονόμισμα και ήθελε και ρέστα

 Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα - Πήγε περίπτερο με πλαστό χαρτονόμισμα και ήθελε και ρέστα

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε το βράδυ (13/12)  η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστού χαρτονομίσματος και απόπειρα απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις.

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.50μ.μ., 18χρονος μετέβη σε περίπτερο στη Λεμεσό, όπου ζήτησε να αγοράσει αντικείμενο αξίας 4.90 ευρώ και πλήρωσε με χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, για το οποίο υπήρχαν ενδείξεις ότι δεν ήταν γνήσιο. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου παρέλαβαν το  χαρτονόμισμα, ενώ ο 18χρονος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται. 

Ο 18χρονος μαζί με δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες τους, εντοπίστηκε στην οικία του 22χρονου, ακόμα ένα παρόμοιο χαρτονόμισμα με τον ίδιο αριθμό.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE