ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έλεγχος όλων των σχολικών λεωφορείων μετά από οδηγίες του Υπουργού Μεταφορών

Έλεγχος όλων των σχολικών λεωφορείων μετά από οδηγίες του Υπουργού Μεταφορών

Οδηγίες σε όλες τις Εταιρείες Δημοσίων Τακτικών Μεταφορών για έλεγχο όλων των σχολικών λεωφορείων, έδωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων  Γιάννης Καρούσος.


Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η άμεση οδηγία προέκυψε μετά την πρωινή επιβίβαση του κ. Καρούσου μαζί με τους μαθητές του γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας και πραγματοποίηση του δρομολογίου από τη Σια.

Όπως αναφέρεται, η κίνηση του Υπουργού προήλθε κατόπιν έντονων παραπόνων από το Σύνδεσμο Γονέων και το γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας για την κατάσταση των λεωφορείων που μεταφέρουν τους μαθητές.

Σημειώνεται ότι η κατάσταση του λεωφορείου ήταν απογοητευτική και ζητήθηκε άμεσα το συγκεκριμένο λεωφορείο να ακινητοποιηθεί και να ελεγχθεί λεπτομερώς.

Αμέσως μετά, προστίθεται, ο κ. Καρούσος έδωσε οδηγίες, ώστε από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 να αρχίσει ο έλεγχος όλων των σχολικών λεωφορείων και να διαπιστωθεί κατά πόσο πληρούν τα κριτήρια ασφάλειας και ποιότητας.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων τόνισε: «Με την ασφάλεια των πολιτών και ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για τα παιδιά μας δεν θα ανεχτούμε  τέτοιου είδους κατάσταση στις συγκοινωνίες. Θα είμαστε αυστηροί και είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να προσφέρουμε τα στοιχειώδη στους μαθητές μας».

Παράλληλα έχουν σταλεί οδηγίες από το Υπουργείο προς όλες τις Εταιρείες Δημοσίων Τακτικών Μεταφορών για να αποστείλουν τα στοιχεία για  τα σχολικά λεωφορεία, καθώς και τα σχετικά πιστοποιητικά καταλληλότητάς τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top