Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ην ιταλική φρεγάτα ITS MARTINENGO, τύπου FREMM, η οποία βρίσκεται στο λιμάνι Λεμεσού, επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς,  Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, κατόπιν πρόσκλησης από τον κυβερνήτη της.

Στην επίσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο, ο Διοικητής Ναυτικού Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ΠΝ και επιτελείς του ΓΕΕΦ, έγινε ξενάγηση στους χώρους της φρεγάτας από τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα και ενημέρωση επί των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE