Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Ιταλική Φρεγάτα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ιταλική φρεγάτα ITS MARTINENGO, τύπου FREMM, η οποία βρίσκεται στο λιμάνι Λεμεσού, επισκέφθηκε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς,  Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, κατόπιν πρόσκλησης από τον κυβερνήτη της.

Στην επίσκεψη, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρέσβης της Ιταλίας στην Κύπρο, ο Διοικητής Ναυτικού Αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους ΠΝ και επιτελείς του ΓΕΕΦ, έγινε ξενάγηση στους χώρους της φρεγάτας από τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα και ενημέρωση επί των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.