Φορ… ΣΤΥΛ Γκιέ ΠΡΟΤΙΜΑ ο Αυγουστή

Φορ… ΣΤΥΛ Γκιέ ΠΡΟΤΙΜΑ ο Αυγουστή

Σας τα λέγαμε χθες (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ότι η διοίκηση είναι έτοιμη να διαθέσει γενναίο κονδύλι, για να εμβολιαστεί με σέντερ φορ ολκής η ομάδα, κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη. 

Ουσιαστικά οι κυανόλευκοι… ψάχνουν τον αντί – Μάγκλιτσα, ωστόσο οι πληροφορίες της στήλης λένε, ότι ο Αυγουστή στην κουβέντα που έκανε με ατζέντηδες, φέρεται να τους είπε αν βρουν κανέναν παίχτη με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Αμπραχάμ Γκιέ, τότε να του στείλουν μήνυμα.

Ο Ιβοριανός επιθετικός ήταν στο Κολόσσι, την τετραετία 2013-17, έφυγε λίγο άδοξα, επειδή υπήρχε θέμα με την υγεία του.

Ξεχώριζε για την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του, ήταν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που θήτευσαν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Ως πρώτος προπονητής, ο Σωφρόνης Αυγουστή, τον είχε στη διάθεση του για μικρό χρονικό διάστημα.

Είχε διαδεχθεί τον Πέδρο Εμανουέλ τον Δεκέμβρη του 2016, ο Γκιέ έγραψε την τελευταία συμμετοχή στο πρωτάθλημα τον Μάρτιο του 2017, σε παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Είχε μπει αλλαγή για μισή ώρα στον τελικό του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, στον οποίο οι κυανόλευκοι κέρδισαν με 1-0 με τέρμα του Βινίσιους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE