Τι ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ να κάμει ο Κέρκεζ – Σήμερα του Τόρρες

Τι ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ να κάμει ο Κέρκεζ – Σήμερα του Τόρρες

Υπάρχουν ερωτηματικά για την ενδεκάδα που θα κατεβάσει αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Ντούσαν Κέρκεζ στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Με δεδομένο ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γκαζντανάγκα, δεν είναι δεδομένο ότι θα παίξει με τρεις στόπερ πίσω. Σε περίπτωση που επιμείνει ο Βόσνιο-Κύπριος τεχνικός, υποψήφιοι για μια θέση στην πισινή γραμμή είναι οι Χάρης Κυριάκου και Μεντόγεβιτς.

Ο Κύπριος διεθνής, αν δεν είναι στην τριάδα των στόπερ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να διατηρηθεί ως δεξιός φουλ μπακ ή δεξιός μπακ, αν το σύστημα είναι με τετράδα πίσω. Υποψήφιος για τη δεξιά πλευρά είναι ο Νιλς Τεισέιρα, που έμεινε στον πάγκο με τον Εθνικό.

Οι δυο σίγουροι σέντερ μπακ είναι οι Αντρέ Τεσέιρα και Μομψίλο Ράσο. Ο 22χρονος Μαυροβούνιος, ήταν βασικός στα τελευταία τέσσερα ματς, μια χαρά άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο Μεντόγεβιτς θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αν δεν τον «τραβήξει» ο προπονητής στην τριάδα πίσω. Επειδή είναι πιο… περπατημένος παίχτης, θεωρητικά μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα από παίχτες νεαρότερης ηλικίας, σε παιχνίδια σαν κι αυτό στην καυτή έδρα της Ανόρθωσης.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερος κόφτης στην ενδεκάδα, ο Νταβόρ Ζντραφκόσκι, με τους Γερολέμου και Αγκάνοβιτς να διεκδικούν τη θέση του επιτελικού χαφ.

Πιθανότητες να επανέλθουν έχουν οι Χρήστος Γουίλερ και Μηνάς Αντωνίου. Αν επιλέξει ο Κέρκεζ, σύστημα με έναν σέντερ φορ, αυτός θα είναι ο Χουράδο. Με τους Αβραάμ και Αντωνίου, να κινούνται στα φτερά. Αν αρχίσει με σύστημα 3-5-2, τότε ο Μαέ, θα είναι ο δεύτερος επιθετικός κορυφής.

Οι σίγουρες απουσίες των κίτρινων είναι οι Γκαζντανάγκα, Γκαζαριάν, Μαρκόσκι, Αντάμοβιτς και Γκοντάλ. Απόψε θα μάθουμε, αν θα είναι στην αποστολή ο Τόρρες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE