Ιράν: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά σε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου

Ιράν: Τουλάχιστον 11 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά σε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου

Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους πέντε παιδιά, και δεκάδες τραυματίστηκαν την Παρασκευή (6/12) κατά την έκρηξη από διαρροή αερίου που σημειώθηκε σε δεξίωση γάμου σε δυτική κουρδική επαρχία του Ιράν, μετέδωσε το ημικρατικό πρακτορείο ειδήσεων Mehr, επικαλούμενο έναν αξιωματούχο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

 

"Τουλάχιστον 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δυστυχώς ανάμεσά τους πέντε παιδιά όταν σημειώθηκε έκρηξη από διαρροή αερίου σε δεξίωση γάμου το βράδυ στην πόλη Σακέζ", ανέφερε το πρακτορείο, προσθέτοντας ότι δεκάδες τραυματίστηκαν καθώς προσπαθούσαν να διαφύγουν.

Το δημοσίευμα επίσης τονίζει ότι οι ομάδες διάσωσης και τα ασθενοφόρα είχαν σταλεί στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE