Δεν υπήρξε φραστική ή άλλη πρόκληση από δημοσιογράφο, λέει ο ΓΔ του ΓΣΠ

Δεν υπήρξε φραστική ή άλλη πρόκληση από δημοσιογράφο, λέει ο ΓΔ του ΓΣΠ

Δεν υπήρξε οποιαδήποτε φραστική ή άλλη πρόκληση από δημοσιογράφο, αναφέρει, σε γραπτή δήλωση του, ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, σε σχέση με τα επεισόδια στα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου στα τελευταία στάδια του αγώνα Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ.

«Αναφορικά με προχθεσινές μου δηλώσεις σε σχέση με τα επεισόδια στα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου στα τελευταία στάδια του αγώνα Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι λόγω λανθασμένης πληροφόρησης αναφέρθηκα σε πρόκληση από δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα συγκεκριμένος αθλητικός συντάκτης να στοχοποιηθεί αδίκως και να δέχεται απειλές», προσθέτει.
 
Αναφέρει, επιπρόσθετα, πως διερευνώντας περαιτέρω το θέμα και μιλώντας προσωπικά με παρόντες φιλάθλους και άλλους παριστάμενους, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε φραστική ή άλλη πρόκληση από τον εν λόγω συντάκτη ή άλλο δημοσιογράφο, «γι’ αυτό θεωρώ υποχρέωσή μου προβώ σε αυτή τη δημόσια διευκρίνιση και να εκφράσω τη λύπη μου για την αναστάτωση που προκλήθηκε».
 
«Προς αποφυγή παρόμοιων επεισοδίων θα επανεξετάσουμε, μεταξύ άλλων, σε συνάντηση που θα έχουμε με την ΕΑΚ τις διαδικασίες που διέπουν τη χρήση των δημοσιογραφικών θεωρείων», καταλήγει ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ.

AΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE