Νέες δοκιμές για Β. Τζιωρτζή στη Γαλλία στην πίστα του Paul Ricard

Νέες δοκιμές για Β. Τζιωρτζή στη Γαλλία στην πίστα του Paul Ricard

Με μονοήμερο δοκιμαστικό στην πίστα του Paul Ricard στη Γαλλία την περασμένη βδομάδα, ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ολοκλήρωσε το φετινό πρόγραμμά δοκιμών με την JD Motorsport, στο οποίο συμμετείχε το δεύτερο εξάμηνο του 2019.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, είχαν προηγηθεί δοκιμές με την Tatuus F3 T-318 σε Ιταλία και Άμπου Ντάμπι.
 
Στην Ιταλία οι δοκιμές είχαν γίνει με μονοθέσιο εφοδιασμένο με κινητήρα Alfa Romeo ενώ σε Άμπου Ντάμπι και Γαλλία ο κινητήρας ήταν της Renault.
 
Στη Γαλλία ο Τζιωρτζής συμπλήρωσε 82 γύρους σε μία ημέρα, με καλύτερο χρόνο στο 1:59.991. Ήταν το τελευταίο επίσημο δοκιμαστικό της Formula Renault EuroCup για το 2019.
 
«Είμαι βελτιωμένος με την απόδοσή μου καθώς σημειώθηκε σταθερή πρόοδος μέσα στην ημέρα, σε μια πίστα που θεωρείται ιδιαίτερα τεχνική, καθώς οι μεγάλες ευθείες δεν αφήνουν περιθώρια λάθους. Το παραμικρό λάθος κοστίζει σε χρόνο» σημειώνει ο Κύπριος πιλότος.
 
H JD Motorsport είναι πολύ ευχαριστημένη με την πρόοδο του Τζιωρτζή και οι συζητήσεις για το 2020 βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να πλήξουν το Ιράν εντός ημερών - Νέες επιθέσεις του Ισραήλ στο Ιράν

Σκηνικό γενικευμένης σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή - Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν τις εκατέρωθεν επιθέσεις ενώ αυξάνονται οι φόβοι για άμεση εμπλοκή των ΗΠΑ - Όλες οι εξελίξεις.