ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε η νεκροτομή του 34χρονου που καταλείπει παιδάκι 6 ετών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε η νεκροτομή του 34χρονου που καταλείπει παιδάκι 6 ετών

Πραγματοποιήθηκε εντός της ημέρας (05/12) η νεκροτομή στην σορό του 34χρονου Ελληνοκύπριου από τη Λεμεσό, που εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του την Τετάρτη (04/12) από την ίδια του την μητέρα.

Λόγω του σχετικά νεαρού της ηλικίας του, η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα που διενήργησε τη νεκροτομή (διήρκησε περίπου 2,5 ώρες), πήρε δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα την οδηγήσουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τα αίτια του θανάτου του.

Πάντως, ο 34χρονος, πατέρας ενός 6χρονου παιδιού, δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Να θυμίσουμε πως ο θανών είχε εντοπιστεί στο κρεβάτι του από την μητέρα του, χωρίς να έχει ζωτικές ενδείξεις. Εν συνεχεία, ειδοποίησε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 34χρονος διέμενε σε βοηθητικό υποστατικό πίσω από την οικία των γονέων του. Η μητέρα του βλέποντας πως ο γιος της δεν είχε αποχωρήσει για να μεταβεί στο χώρο εργασίας του, είχε πάει στο υποστατικό για να διαπιστώσει τι συνέβαινε.

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE