ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΘΗΝΑ: Συναγερμός για φωτιά σε ξενοδοχείο – Άνθρωποι βγήκαν στα μπαλκόνια και ζητούσαν βοήθεια

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΑΘΗΝΑ: Συναγερμός για φωτιά σε ξενοδοχείο – Άνθρωποι βγήκαν στα μπαλκόνια και ζητούσαν βοήθεια

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής μετά από ειδοποίηση για φωτιά σε ξενοδοχείο επί της λεωφόρου Συγγρού 123.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν Ελλαδικά ΜΜΕ η φωτιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο στους πάνω ορόφους του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχουν αρκετοί εγκλωβισμένοι που έχουν βγει στα μπαλκόνια.

Σε βίντεο φαίνεται μια γυναίκα ζητά βοήθεια απεγκλωβισμού από μπαλκόνι του 3ου ορόφου.

Στο σημείο έσπευσαν 12 οχήματα με 35 πυροσβέστες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η πυροσβεστική σήκωσε τη σκάλα για να φθάσει στον 6ο όροφο, αλλά εν τέλει δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί. Κατά τις ίδιες πηγές, οι περισσότεροι ένοικοι βγήκαν αμέσως έξω από το ξενοδοχείο, με το που ξέσπασε η φωτιά και οι ένοικοι στους υψηλότερους ορόφους βγήκαν στα μπαλκόνια εξαιτίας του καπνού που έκανε την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE