ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια δυο Κογκολέζοι -Επιχείρησαν να ταξιδέψουν ως Πορτογάλοι

ΠΑΦΟΣ: Στα κρατητήρια δυο Κογκολέζοι -Επιχείρησαν να ταξιδέψουν ως Πορτογάλοι

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για υπόθεση πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 18χρονος και 27χρονη και οι δύο από το Κόγκο μετέβησαν χτες νωρίς το απόγευμα στο αεροδρόμιο Πάφου με σκοπό να αναχωρήσουν με πτήση για το Βερολίνο.

Στο πλαίσιο του διαβατηριακού ελέγχου ηγέρθησαν υποψίες ως προς τις πορτογαλικές ταυτότητες που παρουσίασαν και όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις, αυτές  ήταν πλαστές. 

Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE