Με μία… γνωστή αλλά σημαντική απουσία στο ντέρμπι η Λίβερπουλ

Με μία… γνωστή αλλά σημαντική απουσία στο ντέρμπι η Λίβερπουλ

Με ένα… γνωστό, αγωνιστικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λίβερπουλ για το αυριανό (04/12) ντέρμπι ενάντια στην Έβερτον!

Ο Ζοέλ Ματίπ δεν κατάφερε ούτε τώρα να επανέλθει στα επιθυμητά αγωνιστικά επίπεδα και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της Λίβερπουλ.

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ: «Ο Ζοέλ θέλει λίγο χρόνο ακόμη. Αναρρώνει, αλλά όχι όπως θα το επιθυμούσαμε, συνεπώς θα πάρει χρόνο. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι και διαθέσιμοι».

Να σημειωθεί ότι ο Καμερουνέζος αμυντικός έχει να αγωνιστεί από τις 20/10, ενώ εκτός πλάνων τέθηκε και ο Άλισον λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν το Ιράν – Θρίλερ με Χαμενεΐ – «Κανένα πλοίο δεν επιτρέπεται να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE