Άφησε Ομόνοια και σκέφτεται το νέο τοπικό ντέρμπι – Ποια τα νεότερα με τα αγωνιστικά προβλήματα

Άφησε Ομόνοια και σκέφτεται το νέο τοπικό ντέρμπι – Ποια τα νεότερα με τα αγωνιστικά προβλήματα

Μετά το χθεσινό ντέρμπι με την Ομόνοια, ο ΑΠΟΕΛ έχει στρέψει το βλέμμα και την προσοχή του στο νέο Λευκωσιάτικο ντέρμπι, αυτό του Μακαρείου Σταδίου απέναντι στον Ολυμπιακό, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά το χθεσινό παιχνίδι προέκυψαν νέα προβλήματα, όπως είναι αυτό του Πραξιτέλη Βούρου.  Η πληροφόρηση που λάβαμε κάνει λόγο πως ο παίκτης ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο και οι ιατρικές εξετάσεις που θα περάσει θα ξεκαθαρίσουν το όλο σκηνικό εάν θα απουσιάσει από την αναμέτρηση απέναντι στους «μαυροπράσινους».

Σε ότι αφορά το σκίσιμο στο μάτι του Ζοαζίνιο, του είχαν γίνει ως πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ με ειδικό πιστόλι ράμματα και έτσι μπόρεσε και επέστρεψε στο ντέρμπι με την Ομόνοια.  Μετά το παιχνίδι πέρασε κάποιες ώρες στην κλινική, έγιναν εξειδικευμένες εξετάσεις στο κεφάλι και νιώθει κάπως καλύτερα, ενώ δήλωσε παρών και στην προπόνηση της Τρίτης.  Ο Γκέντσογλου δεν προλαβαίνει, έχει ένα κάταγμα στο γόνατο, εκτός και ο Σόουζα που είναι τιμωρημένος, ενώ ο Ιωάννου θα είναι πανέτοιμος για τη μάχη με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE