ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο 30χρονος που το έσκασε από το Ψυχιατρείο – Καλά στην υγεία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε ο 30χρονος που το έσκασε από το Ψυχιατρείο – Καλά στην υγεία

Εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης 3/12 ο 30χρονος ο οποίος το είχε «σκάσει» από το ψυχιατρείο Αθαλάσσας όπου και νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας, του οποίου στα στοιχεία και τη φωτογραφία είχαν δώσει στην δημοσιότητα οι Αρχές,  βρέθηκε γύρω στις 16:20 το απόγευμα από μέλη της Αστυνομίας στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και είναι καλά στην υγεία του.

Όπως πληροφορούμαστε είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες ώστε να επιστρέψει πίσω στο νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE