Ο Απόλλωνας το ΖΗΤΗΣΕ και το ΚΑΛΕΣΜΑ της Ομόνοιας στον ΑΠΟΕΛ – Τι θα… απαντήσει ο Πετριδης;

Ο Απόλλωνας το ΖΗΤΗΣΕ και το ΚΑΛΕΣΜΑ της Ομόνοιας στον ΑΠΟΕΛ – Τι θα… απαντήσει ο Πετριδης;

Μετά το ντέρμπι του Τσιρείου μεταξύ Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, οι κυανόλευκοι της Λεμεσού διά του στόματος του αντιπροέδρου, Αντώνη Γλυκή, κάλεσε και τις άλλες ομάδες, όπως και την ΚΟΠ να συγκληθεί συνέλευση για κάθοδο ξένων διαιτητών στα σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Την επόμενη μέρα του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής, Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ, η διοίκηση των «τριφυλλοφόρων» εξέδωσε ανακοίνωση, ως απάντηση αυτή που προηγήθηκε από τους «γαλαζοκίτρινους», ζητώντας από τους πρωταθλητές το εξής που σημειώνεται στην ανακοίνωση τους.

«Διαπιστώνουμε μέσα από την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ ότι αισθάνονται διαχρονικά αδικημένοι από την Κυπριακή διαιτησία. Για να τους βοηθήσουμε να μην νιώθουν έτσι, δημόσια τους προσκαλούμε σε συζήτηση του αιτήματος του Απόλλωνα για κάθοδο ξένων διαιτητών».

Άραγε διερωτούνται αρκετοί ποια θα είναι η απάντηση της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη σε αυτό το κάλεσμα;

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE