ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερη η Πάφος αλλά… «ΑΣΦΑΙΡΗ»

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερη η Πάφος αλλά… «ΑΣΦΑΙΡΗ»

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάφος FC και τη Δόξα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ρυθμό στο πρώτο μέρος, είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας από τους φιλοξενούμενους και αδικούνται από το «στείρο» 0-0, αφού είχαν τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν, με τους Φυλακτού (10΄), Μπεσάρα (18΄) και Βα (38΄), ενώ είχαν και ορισμένες καλές προϋποθέσεις.

Από την άλλη, η Δόξα είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, αλλά δημιουργικά πήρε… απροβίβαστο βαθμό, παρότι είχε κάποια διαστήματα με καλή κυκλοφορία μπάλας και κατοχή, η οποία όμως ήταν ανούσια, αφού δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Ρούντκο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.