ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερη η Πάφος αλλά… «ΑΣΦΑΙΡΗ»

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Καλύτερη η Πάφος αλλά… «ΑΣΦΑΙΡΗ»

Ολοκληρώθηκε το Α΄ ημίχρονο στο «Στέλιος Κυριακίδης», στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Πάφος FC και τη Δόξα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν το ρυθμό στο πρώτο μέρος, είχαν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας από τους φιλοξενούμενους και αδικούνται από το «στείρο» 0-0, αφού είχαν τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν, με τους Φυλακτού (10΄), Μπεσάρα (18΄) και Βα (38΄), ενώ είχαν και ορισμένες καλές προϋποθέσεις.

Από την άλλη, η Δόξα είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, αλλά δημιουργικά πήρε… απροβίβαστο βαθμό, παρότι είχε κάποια διαστήματα με καλή κυκλοφορία μπάλας και κατοχή, η οποία όμως ήταν ανούσια, αφού δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε μία φορά την εστία του Ρούντκο!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE