Φανούριος: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Αγκίρε» – ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ στο Δ.Σ το πειθαρχικό Καρ και Μ’Μπιντά

Φανούριος: «Σοβαρός ο τραυματισμός του Αγκίρε» – ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ στο Δ.Σ το πειθαρχικό Καρ και Μ’Μπιντά

Τα πιο κάτω δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα και Νέα Σαλαμίνα, τονίζοντας πως ο τραυματισμός του Αγκίρε είναι σοβαρός.

Αναλυτικά: 

«Ενσούε, Γιαννιώτας και Αγκίρε είναι εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Πιο σοβαρό είναι το πρόβλημα του Αγκίρε όπως με πληροφόρησαν. Θα περάσουν όλοι από εξετάσεις και θα διαφανεί. Οι Καρ και Μ’Μπιντά, έμειναν εκτός λόγω παραπτώματος. Το παράπτωμα τους θα εξεταστεί από το Δ.Σ. Έχει γίνει από την Παρασκευή. Ψύχας και Ρομπέρζ είναι εκτός επειδή είναι ανέτοιμοι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.