Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για να έρθει Κύπρο – Ποιο είναι το… ΕΜΠΟΔΙΟ

Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για να έρθει Κύπρο – Ποιο είναι το… ΕΜΠΟΔΙΟ

Ο Στέλιος Μαλεζάς, πήρε την απόφαση να φύγει από τον ΠΑΟΚ για την Ξάνθη, προκειμένου να απολαύσει τον τελευταίο (ενδεχομένως) χρόνο στο… κουρμπέτι.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», ο ίδιος δεν έχει βρει θέση βασικού και αποτελεί αλλαγή των Λισγάρα και Καρασαλίδη.

Ακόμα η Ξάνθη ψάχνει ξεκάθαρα αμυντικό τον Ιανουάριο ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, κάτι που σίγουρα θα είναι πρόβλημα για τον Έλληνα παίκτη.

Ο Μαλεζάς, αν δεν είχε την οικογένεια του, θα την έκανε για την Κύπρο τον Γενάρη, αφού υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από εκεί.

Πηγή: www.sportime.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE