Απόλλων Λεμεσού – Νέα Σαλαμίνα με πάνω από 252 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Απόλλων Λεμεσού – Νέα Σαλαμίνα με πάνω από 252 στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Ο Απόλλωνας υποδέχεται σήμερα τη Νέα Σαλαμίνα στις 18:00 στο πλαίσιο των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!

Η νίκη του Απόλλωνα δίνει απόδοση 1.47, η ισοπαλία δίνει 4.15 και η νίκη της Νέα Σαλαμίνας δίνει απόδοση 6.50. Το Over 2.5 γκολ δίνει 1.83, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.90, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.00 και το No Goal δίνει 1.75.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Απόλλωνας δίνει 1.44, να σκοράρει πρώτη η Νέα Σαλαμίνα προσφέρεται με απόδοση 3.45 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 8.50.

Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο ο Απόλλωνας δίνει απόδοση 2.17 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα δίνει 71.00.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ειδικά στοιχήματα που προσφέρει η Stoiximan στους παίκτες της, αν σημειωθούν στο σύνολο ακριβώς 3 η απόδοση είναι ίδια στα 4.00, ενώ αν σημειωθούν ακριβώς 4, τότε η απόδοση αυξάνεται στα 9.75.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Απόλλων Λεμεσού – Νέα Σαλαμίνα εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE