Τηλεοπτικό το παιχνίδι της Ομόνοιας για τη 10η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Τηλεοπτικό το παιχνίδι της Ομόνοιας για τη 10η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Οι απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις της Cytavision με αγώνες του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco με τη στήριξη της ΚΟΠ, συνεχίζονται την ερχόμενη Κυριακή 1η Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, θα μεταδοθεί η αναμέτρηση της Lakatamias FC με την Ομόνοια Λευκωσίας που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Δόξας Παλιομετόχου και θα αρχίσει στις 11:00πμ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE