ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη Ρουμάνος με επτά διαφορετικά ονοματεπώνυμα σε ταυτότητες -Καταζητείται 2ο πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη Ρουμάνος με επτά διαφορετικά ονοματεπώνυμα σε ταυτότητες -Καταζητείται 2ο πρόσωπο

Στη σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις ενώ καταζητεί και δεύτερο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 23χρονου μεταξύ των ωρών 18:00 με 19:00, την Τετάρτη (27/11) ανευρέθηκαν επτά ρουμάνικα δελτία ταυτότητας τα οποία φέρουν την φωτογραφία του 23χρονου αλλά με διαφορετικά ονόματα.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις της Αστυνομίας, ο 23χρονος φέρεται πως με τα πλαστά ρουμάνικα δελτία ταυτότητας αποτάθηκε σε τραπεζικά ιδρύματα και άνοιξε λογαριασμούς. Επίσης αποτάθηκε και στον Έφορο Εταιρειών και ενέγραψε εταιρεία επ’ ονόματι του .

Ο 23χρονος που κατάγεται από τη Ρουμανία μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων και κατονόμασε ως συνεργό του ομοεθνή του για τον οποίο δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία και καταβάλλονται προσπάθειες για εντοπισμό του.

Από KYΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE