ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιμόφυρτος στο έδαφος ζητούσε βοήθεια ο 37χρονος- Εσπευσμένα στο Γ.Ν Λευκωσίας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Αιμόφυρτος στο έδαφος ζητούσε βοήθεια ο 37χρονος- Εσπευσμένα στο Γ.Ν Λευκωσίας- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καρτέρι «θανάτου» έστησαν σε 37χρονο, η δράση του οποίου είναι γνωστή στις αρχές, στο ανοιχτό πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην περιοχή του λιμανιού στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 20:30 μ.μ το θύμα στάθμευσε το όχημα του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας όπου μένει. Όταν βγήκε από το όχημα ο δράστης, που περίμενε κρυμμένος το θύμα, άνοιξαν πυρ.

Ο 37χρονος, γνωστός όπως αναφέραμε στις Αρχές, δέχτηκε τρεις σφαίρες στο σώμα του και έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος ζητώντας βοήθεια, ενώ ο δράστης φέρεται να έφυγε τρέχοντας.

Πολίτες που ήταν μάρτυρες στη σκηνή κάλεσαν τις αρχές, οι οποίες τέθηκαν σε συναγερμό ενώ το θύμα, που αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, κρίθηκε αναγκαίο να εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE