Διαδηλωτές πυρπόλησαν το προξενείο του Ιράν στην Νατζάφ

Διαδηλωτές πυρπόλησαν το προξενείο του Ιράν στην Νατζάφ

Διαδηλωτές πυρπόλησαν το βράδυ της Τετάρτης 27/11 το προξενείο του Ιράν στην ιερή σιιτική πόλη Νατζάφ, στο νότιο Ιράκ, όπου εδώ και δύο μήνες συνεχίζεται η σοβαρότερη κοινωνική αναταραχή που έχει βιώσει η χώρα εδώ και δεκαετίες.


Από την 1η Οκτωβρίου, οι Ιρακινοί διαδηλώνουν ζητώντας την ανατροπή του καθεστώτος της Βαγδάτης, που το θεωρούν "διεφθαρμένο" και υποστηριζόμενο από την Τεχεράνη.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Ολγκίν: «Οικοδομώντας εμπιστοσύνη, ανοίγουμε το δρόμο για θετικό αποτέλεσμα τον Ιούλιο»

Οικοδομώντας πραγματική εμπιστοσύνη μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για ένα θετικό αποτέλεσμα από την άτυπη διερυμένη συνάντηση του Ιουλίου, δήλωσε το Σάββατο η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, προσθέτοντας ότι θα επισκεφθεί ξανά την Κύπρο πριν την επόμενη συνάντηση που θα συγκληθεί από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.