Με όραμα και αποφασιστικότητα πετύχαμε πολλά, λέει ο απερχόμενος Κύπριος Επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης

Με όραμα και αποφασιστικότητα πετύχαμε πολλά, λέει ο απερχόμενος Κύπριος Επίτροπος Χρ. Στυλιανίδης

Κάθε επιτυχία στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή ευχήθηκε ο απερχόμενος Κύπριος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων Χρήστος Στυλιανίδης.

 
Σε μήνυμα του στον λογαριασμό του στο twitter, o κ. Στυλιανίδης έγραψε ότι «πέντε χρόνια περνάνε γρήγορα!» σημειώνοντας ότι "η ομάδα Γιούνκερ αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις".
 
 «Με όραμα και αποφασιστικότητα πετύχαμε πολλά! Νέες προκλήσεις πάντα θα αναδύονται», έγραψε και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα Επιτροπή υπό την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
 
 «Αυτή η επιτυχία θα είναι τελικά για την Ευρώπη. Είμαστε όλοι μαχητές για την Ευρώπη!», κατέληξε ο κ. Στυλιανίδης.

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE