Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το Λουξεμβούργο – Οι 21 «εκλεκτοί» του Ντολ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το Λουξεμβούργο – Οι 21 «εκλεκτοί» του Ντολ

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ:

«Με ναυλωμένη πτήση αναχωρεί αύριο στις 10:00 η αποστολή της ομάδας μας για το Λουξεμβούργο.

Η αποστολή αναμένεται να φθάσει στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου στις 14:00 το μεσημέρι (ώρα Κύπρου).

Αποστολή:

12. Priniotakis (GK)
27. Belec (GK)
99. Waterman (GK)
6. Gkentsoglou
7. Efrem
8. Souza
9. Hallenius
10. De Vincenti
11. Tamari
14. Matić
17. Jakoliš
20. Pavlović
23. Joãozinho
29. Vouros
30. Merkis
44. Ioannou
46. Aloneftis
89. Bezjak
90. Savić
91. Mihajlović
95. Alef».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE