ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος 18χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος 18χρονου

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 25/11, η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολή σε βασανιστήρια, άσεμνη επίθεση, σκληρή απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση, κ.λπ.

Υπενθυμίζουμε πως η Αστυνομία Λεμεσού, δέχθηκε καταγγελία την Δευτέρα (25/11), από 18χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ξυλοδαρμό, βασανιστήρια και απειλές από τον 21χρονο.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

ΠτΔ: «Από τις βασικές προτεραιότητες της Προεδρίας μας είναι να φέρουμε την ΕΕ πιο κοντά στην Αίγυπτο»

Στη στενή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Πετρελαίου της Αιγύπτου κ. Karim Badawi, ο οποίος βρίσκεται στη Λευκωσία για να παραστεί στην τελετή έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE