ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος 18χρονου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 21χρονου για υπόθεση άσεμνης επίθεσης σε βάρος 18χρονου

Στη σύλληψη 21χρονου προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 25/11, η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολή σε βασανιστήρια, άσεμνη επίθεση, σκληρή απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση, κ.λπ.

Υπενθυμίζουμε πως η Αστυνομία Λεμεσού, δέχθηκε καταγγελία την Δευτέρα (25/11), από 18χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε ξυλοδαρμό, βασανιστήρια και απειλές από τον 21χρονο.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στα μέσα Ιανουαρίου ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Ντιάν

Στις 15 Ιανουαρίου 2026 ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει το Συμβούλο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις, στη βάση των νέων εκθέσεων του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για τις Καλές του Υπηρεσίες για την Κύπρο και την ΟΥΝΦΙΚΥΠ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE