ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 66χρονος έχασε την ζωή του από πυρκαγιά σε γηροκομείο στη Δερύνεια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 66χρονος έχασε την ζωή του από πυρκαγιά σε γηροκομείο  στη Δερύνεια -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένα τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Δευτέρα 25/11, το βράδυ στην Δερύνεια σε στέγη ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε στο γηροκομείο «ΕΛΠΙΔΑ», λίγο πριν τις 10 το βράδυ, και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής έσβησαν την φωτιά, ωστόσο ο τραγικός απολογισμός ήταν ο θάνατος ενός 66χρονου ένοικου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου με πολλαπλά εγκαύματα, τα οποία ήταν  μοιραία.

Η Πυροσβεστική εξετάζει τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγω για ανθρώπινη αμέλεια από αναμένο τσιγάρο. Οι εξετάσεις συνεχίζονται και μέσα στην μέρα θα φανούν τα αίτια που κόστισαν την ζωή σε ένα 66χρονο άνδρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE