Πέτυχε «φλέβα» η Αστυνομία! Μεγάλη ποσότητα επικίνδυνων κροτίδων εντοπίστηκε στη Λεμεσό

Πέτυχε «φλέβα» η Αστυνομία! Μεγάλη ποσότητα επικίνδυνων κροτίδων εντοπίστηκε στη Λεμεσό

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση και ύστερα από πληροφορία η Αστυνομία Λεμεσού εντόπισε σήμερα το απόγευμα μεγάλη ποσότητα κροτίδων σε εγκαταλελειμμένη οικία.

Η συγκεκριμένη ποσότητα κροτίδων, πέραν από το μεγάλος κόστος της, εγκυμονεί και κινδύνους για τα νεαρά άτομα, που προσπαθώντας να τηρήσουν το κακό αυτό έθιμο του «Πάσχα», δεν αντιλαμβάνονται ότι μια απροσεξία ή ένα εργοστασιακό λάθος μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς.

Αυτή τη στιγμή εξετάζεται η προέλευση του μεγάλου φορτίου κροτίδων, ενώ δεν έχουν γίνει συλλήψεις μέχρι στιγμής

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE