ΚΥΠΡΟΣ

Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος ο Σοφοκλέους

Χωρίς φόβο και χωρίς πάθος ο Σοφοκλέους

Με την Ομόνοια ήταν μικρός ο πρόεδρος της ΑΕΛ . Αυτό παραδέχθηκε ο ίδιος στην εκπομπή του plus tv .

Συγκεκριμένα ο κ Σοφοκλέους όταν ρωτήθηκε αν ήταν μικρός με την ΑΕΛ απάντησε «Στην Κύπρο ιδιαίτερα στα χωριά της ορεινής ήταν τόσο πολιτικοποιημένη η ζωή που αν ήσουν αριστερός, έπρεπε να ήσουν με την Ομόνοια. Δεν είχες δικαίωμα επιλογής άλλης ομάδας, ούτε ήξερες άλλη ομάδα. Το κόμμα είπε και ελάλησε. Αν ήσουν δεξιός, θα ήσουν με το ΑΠΟΕΛ. Έστω και αν ήσουν στην επαρχία Λεμεσού, ο πατέρας σου σού έλεγε πως η ομάδα μας είναι η Ομόνοια. Αν ήσουν δεξιός, ΑΠΟΕΛ. Εγώ γεννήθηκα στο Πελέντρι, που είναι γνωστό πως είναι η μικρή Μόσχα, έχει πάρα πολλούς αριστερούς. Τότε ναι, ήμουν με την Ομόνοια»

Πότε εγινε με την ΑΕΛ ; Απάντησε και σε αυτό το ερώτημα απόλυτα ειλικρινά

«Όταν επέστρεψα από τις σπουδές, μετά τον στρατό. Η ΑΕΛ ήταν, είναι και συνεχίσει να είναι το μοναδικό σωματείο που δεν επιτρέπει οποιαδήποτε παρέμβαση. Δεν είναι αριστερή, είναι ομάδα της Λεμεσού. Οι ΑΕΛίστες πρώτα είναι ΑΕΛίστες και μετά οτιδήποτε άλλο! Χριστιανοί, δεξιοί, αριστεροί»

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top