ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερις μέρες στο κελί ο 35χρονος για την υπόθεση κατοχής ακατάλληλου περιεχομένου με παιδία

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερις μέρες στο κελί ο 35χρονος για την υπόθεση κατοχής ακατάλληλου περιεχομένου με παιδία

Ο 35χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του

 Υπενθυμίζουμε πως η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες που έλαβε ότι χρήστης λογαριασμού διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε χρήστη της ίδιας πλατφόρμας, αρχεία βιντεοσκοπημένου υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε εξετάσεις για ταυτοποίηση του υπόπτου και αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 35χρονου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

Μέλη Αστυνομίας εντόπισαν τον 35χρονο στην οικία του, στην επαρχία Λάρνακας και προχώρησαν στη σύλληψη του, ενώ στη συνέχεια, βάσει Δικαστικού εντάλματος, διενήργησαν έρευνα στην κατοικία

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE