ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 35χρονος για διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 35χρονος για διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας

Υπόθεση κατοχής και διανομής υλικού παιδικής πορνογραφίας διερευνά η Αστυνομία, για την οποία 35χρονος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (24/11), από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορίες που έλαβε ότι χρήστης λογαριασμού διαδικτυακής πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε σε χρήστη της ίδιας πλατφόρμας, αρχεία βιντεοσκοπημένου υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε σε εξετάσεις για ταυτοποίηση του υπόπτου και αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 35χρονου, εξασφαλίστηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψής του.

 

Μέλη Αστυνομίας εντόπισαν τον 35χρονο στην οικία του, στην επαρχία Λάρνακας και προχώρησαν στη σύλληψη του, ενώ στη συνέχεια, βάσει Δικαστικού εντάλματος, διενήργησαν έρευνα στην κατοικία.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

 

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ τις εξετάσεις διεξάγει το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE