ΠΑΦΟΣ: Για την βόμβα στο όχημα της μάνας του Φαίδωνος απαλλάχτηκε των κατηγοριών ο 26χρονος που συνελήφθη

ΠΑΦΟΣ:  Για την βόμβα στο όχημα της μάνας του Φαίδωνος απαλλάχτηκε των κατηγοριών ο 26χρονος που συνελήφθη

Απαλλάχτηκε των κατηγοριών που αντιμετώπιζε ο 26χρονος σε σχέση με την υπόθεση τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο 26χρονος προσήχθη το πρωί ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο.

Στη σημερινή δικάσιμο ο εκπρόσωπος της ΚΑ Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ανέφερε πως ύστερα από οδηγίες του ΓΕ η παρούσα υπόθεση διακόπτεται.

Το Δικαστήριο ως εκ τούτου ανέφερε πως οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο 26χρονος απορρίπτονται και ο κατηγορούμενος απαλλάσσεται.


Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, ο ύποπτος είχε συλληφθεί σε σχέση με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2017.

Συνήγορος υπεράσπισης του 26χρονου ήταν ο δικηγόρος Κώστας Σιαηλής. Ο 26χρονος αυτό το διάστημα ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE