Ο Επ. Εθελοντισμού συγχαίρει το Δήμο Στροβόλου για την υποψηφιότητα για Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού

Ο Επ. Εθελοντισμού συγχαίρει το Δήμο Στροβόλου για την υποψηφιότητα για Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού

Στην παρουσίαση των δυο υποψηφιοτήτων για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες στις 21 Νοεμβρίου 2019, παρευρέθηκε ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων Γιάννης Γιαννάκη. 

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του γραφείου του Επιτρόπου Εθελοντισμού, ο Δήμος Στροβόλου και ο Δήμος Βερολίνου είναι οι δυο υποψηφιότητες οι οποίες έφτασαν στον τελικό. Η παρουσίαση του Δήμου Στροβόλου από τον Δήμαρχο, ήταν εξαιρετική.
 
Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων εκφράζει την ικανοποίηση του και συγχαίρει, ασχέτως του τελικού αποτελέσματος, τη μεγάλη επιτυχία του Δήμου Στροβόλου.
 
Ο Επίτροπος ευχαριστεί τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, το προσωπικό αλλά και τους εθελοντές του Δήμου Στροβόλου για την άψογη συνεργασία που είχαν στην όλη διαδικασία.

Η απόφαση για τον νικητή για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού 2021 θα ανακοινωθεί σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Δεκεμβρίου 2019 στο Kosice.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE