Επανεξελέγη Πρύτανης Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ο Καθηγητής Φ. Πουγιούτας

Επανεξελέγη Πρύτανης Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ο Καθηγητής Φ. Πουγιούτας

Στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας επανεξελέγη ο Καθηγητής Φίλιππος Πουγιούτα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η διαδικασία εκλογής της νέας Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ολοκληρώθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2019, με τον Καθηγητή Φίλιππο Πουγιούτα να επανεκλέγεται στη θέση του Πρύτανη.

Στις εκλογές των Αντιπρυτάνεων, ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Φελλάς, νυν Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκού Προσωπικού και Έρευνας, εξελέγη Ανώτερος Αντιπρύτανης, ο Καθηγητής Παναγιώτης Αγγελίδης εξελέγη Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, και ο Καθηγητής Δημήτρης Βρόντης εξελέγη Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκού Προσωπικού και Έρευνας.

Η θητεία της νέας Πρυτανείας τίθεται σε ισχύ στις 2 Απριλίου 2020 και θα διαρκέσει μέχρι την 1η Απριλίου 2024.

Aπό ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE