Τον... διόρθωσε ο Πετρίδης

Τον... διόρθωσε ο Πετρίδης

Ένα από τα θέματα που «έπαιξαν» μετά την διάσκεψη Τύπου του ΑΠΟΕΛ, πέραν ασφαλώς από την ανακοίνωση του Μαντούκα πως αποχωρεί από ποδοσφαιριστής της ομάδας, είναι το πρώτο σημείο των δηλώσεων του Τόρστεν Φινκ.

Ο Γερμανός κόουτς πήρε τον λόγο και τόνισε πως ο μεγάλος του στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πριν ακόμη προλάβει να τελειώσει, ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, φωνάζει «νταμπλ» και του υπενθυμίζει πως στόχος είναι το νταμπλ. Με κίνηση του κεφαλιού ο Φινκ συμφωνεί με τον πρόεδρο, που τον διόρθωσε.

Αυστηρό το ύφος του Πρόδρομου Πετρίδη…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Υπουργικό: Αυτά είναι τα μέτρα στήριξης για όσους ακυρώθηκαν τα ΜΟΤ λόγω ΤΑΚΑΤΑ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε χθες πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργω με μέτρα στήριξης για πολίτες των οποίων το πιστοποιητικό καταλληλότητας οχήματος έχει ακυρωθεί λόγω μη αντικατάστασης αερόσακου, νοουμένου ότι έχουν ήδη διευθετήσει ραντεβού.

BEST OF TOTHEMAONLINE