Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Φασότ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Φασότ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση εξέδωσε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Pyrgos Limassol με την οποία ενημερώνει πως αρκετές ποδοσφαρίστριες επιστρέφουν.

Αναλυτικά:

«Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Laurent Fassotte, βλέποντας τη «φαρέτρα» του να γεμίζει μετά απο καιρό, με την επιστροφή αρκετών παικτριών, οι οποίες είτε ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, είτε απο τιμωρίες αλλά και απο διεθνείς υποχρεώσεις.

Με τον Πύργο… γεμάτο και με το ιατρικό δελτίο να έχει μόνο τα ονόματα των Α.Βιολάρη και C.Fatou οι προπονήσεις επανήλθαν στην… κανονικότητα και το τεχνικό επιτελείο καταστρώνει απρόσκοπτα τα πλάνα του για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ανεβασμένη φέτος ομάδα της Χρυσομηλιάς Αγ.Αμβροσίου Κερύνειας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.