«Πίκαραν» τον Έρικσεν για τη γυναίκα του! (BINTEO)

«Πίκαραν» τον Έρικσεν για τη γυναίκα του! (BINTEO)

Συνθήματα για τα… σκάνδαλα της γυναίκας του Κρίστιαν Έρικσεν, φώναζαν χθες οι οπαδοί της Ιρλανδίας στον αγώνα κόντρα στη Δανία.

Να αποσυντονίσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν, προσπάθησαν οι Ιρλανδοί οπαδοί στον αγώνα (18/11) κόντρα στη Δανία για τα προκριματικά του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την προ εβδομάδων είδηση ότι η γυναίκα του 27χρονου μέσου διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με τον συμπαίκτη του, Γιαν Φερτόνχεν, οι Ιρλανδοί φίλαθλοι αποφάσισαν να πικάρουν τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ.

«Γλεντάει τη γυναίκα σου, γλεντάει τη γυναίκα σου ο Γιαν Φερτόνχεν! Γλεντάει τη γυναίκα σου», φώναζαν χαρακτηριστικά οι οπαδοί της Ιρλανδίας.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE