Τμ. Μετεωρολογίας: Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες στο μενού του καιρού – Η πρόγνωση μέχρι 22 Νοεμβρίου

Τμ. Μετεωρολογίας: Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες στο μενού του καιρού – Η πρόγνωση μέχρι 22 Νοεμβρίου

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Τρίτη 19/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Τρίτης 19/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 8 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη 20/11, την Πέµπτη 21/11 και την Παρασκευή 22/11 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

 Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.